Ezgi Mola'dan köpek ezen doçente sert sözler: Onun da aynı şekilde ölmesini diliyorum

Ezgi Mola'dan köpek ezen doçente sert sözler: Onun da aynı şekilde ölmesini diliyorum

Oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Maltepe'deki Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesinde meydana gelen, 'yolda yatan köpeği ezme' olayıyla ilgili yorumda bulundu

Hayvansever kimliğini yaptığı paylaşımlarda ön plana çıkaran ve özellikle hayvanlara şiddet olaylarında tepkisini en sert şekilde göstermekten geri durmayan Ezgi Mola, bu defa da Marmara Üniversitesi Hastanesi’nin bahçesinde meydana gelen olayla ilgili paylaşımda bulundu.

14 Mayıs sabahı Marmara Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesine bakan güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde bir aracın yolda yatan köpeği ezdiği görülüyor.

Yolda yatan ‘Max’ adındaki köpek, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde görevli Doç. Dr. B.O. tarafından ezildi. Köpek acı içinde kıvranırken B.O. aracıyla olay yerinden uzaklaştı.

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından tepkiler çığ gibi büyürken bunlar arasında dikkat çekenlerden biri de Ezgi Mola oldu.

Mola, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Lütfen o doktoru tanıyan varsa aynı şekilde ölmesini dilediğimi söyler misiniz? Aynen böyle, üstünden geçilsin" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN