Ezgi Özanlar kimdir, kaç yaşında, nereli, eşinden ayrıldı mı? Boşanmak isteyince tehdit edildi!

Peppycooky adıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ezgi Özanlar, 2 yıldır evli olduğu eşi Lütfü Özanlar'dan boşanmak istediği için, kocasının ailesi tarafından ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle mahkemeye suç duyurusunda bulundu. İşte, Ezgi Köse Özanlar biyografisi...

2018 yılında Lütfü Özanlar ile evlendikten sonra Adana'ya taşınan Ezgi Özanlar, anlaşamadıkları gerekçesiyle kocasıyla medeni bir şekilde boşanmak istediğini, fakat kocasından ve ailesinden "Seni Adana'da yaşatmayız" tarzında tehditler aldığını dile getirdi.

Kayınpederi Hasan Özanlar tarafından ölümle tehdit edildiğini belirten sosyal medya fenomeni, kendini yalnız ve tehlike altında hissettiği için artık tek başına dışarı çıkamadığını, güvenlik kameraları taktırdığı ofisinde yaşamaya başladığını belirtti.

EZGİ ÖZANLAR EŞİNDEN BOŞANDI MI?

Ezgi Özanlar, tehditlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Her yere ekip arkadaşımla gidip geliyorum. Bu süreç taşıyamayacağım boyutlara geldi. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Bugün suç duyurusunda bulundum. Diliyorum ki kadınlar artık güçlü olarak hayata devam edebilecek duruma gelir ve bu tarz tehditlerle karşılaşmazlar."

Adana'ya taşındıktan sonra kendisine bir iş ve dolayısıyla yeni bir hayat kurduğunu belirten Ezgi Özanlar, sadece medeni bir şekilde boşanmak istediğini ve boşandıktan sonra da Adana'da yaşamaya devam etmek istediğini, ancak kayınpederinin "Boşanırsan Adana'da yaşayamazsın" tarzında tehditlerde bulunduğunu aktardı.

2021-02-18-170715.jpg
Ezgi Köse Özanlar (27) ve Lütfü Özanlar (35)

EZGİ ÖZANLAR'IN HAYAT HİKAYESİ

1994 yılında Samsun'da dünyaya geldi. Ezgi Köse Özanlar baba tarafından aslen Amasyalıdır, anne tarafından Samsunludur.

2011 yılında Samsun Havza Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde 2015 yılında tamamladı.

2014-2020 yılları arasında Vakıfbank, Linxa, Huawei gibi şirketlerde mühendis olarak çalıştı.

Nisan 2019'da Peppycooky mahlasıyla sosyal medya fenomenliğine başladı. Aynı adla kurduğu şirketiyle termos, çanta, spor malzemeleri gibi çeşitli ürünler sattı.

Video paylaşım sitesi Youtube ve Instagram'da sağlıklı yaşam üzerine içerik üretti, videolar yayınladı, 500 bini aşkın takipçi elde etti. İlkokul ile lise yılları arasında çok kilolu olduğu için kıyafet bulmakta zorlandığını dile getiren Ezgi Özanlar, üniversite döneminde 30 kilo verdi.

ÖZEL YAŞAMI

1994 doğumlu olan Ezgi Özanlar, 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır.

2018 yılında Lütfü Özanlar (d.1985) ile evlendi ve Adana'ya yerleşti. 2021 yılında boşanma kararı aldığını ve bu nedenle eşinin ailesi tarafından tehdit edildiğini duyurdu.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @peppycooky, Twitter'da @peppycooky kullanıcı adıyla yer almaktadır.

128468810-714705675829355-8502846593478637435-n.jpg
Ezgi Köse Özanlar

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN