FA Cup Finali’nde Arsenal, Chelsea’yi 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu

FA Cup Finali’nde Arsenal, Chelsea’yi 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) final maçında Arsenal, Chelsea'yi Pierre-Emerick Aubameyang'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) finalinde iki Londra ekibi Arsenal ile Chelsea, Wembley Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Arsenal, rakibini 28 ve 67. dakikalarda Pierre-Emerick Aubameyang'ın attığı gollerle attığı 2 golle 2-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

KOVACIC KIRMIZI KART GÖRDÜ

Chelsea'nin 5. dakikada Christian Pulusic ile bulduğu gol mağlubiyete engel olamadı. Öte yandan Chelsea'de Mateo Kovacic 73. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Arsenal bu sonuçla FA Cup'ı 14. kez müzesine götürerek İngiltere Federasyonu Kupası'nı en çok müzesine götüren takım unvanını korudu.

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN