Fahrettin Koca: Yüz yüze eğitim 1 ay daha ertelenmeli

Fahrettin Koca: Yüz yüze eğitim 1 ay daha ertelenmeli

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yazılı açıklama yaptı. Bakan Koca, 'Artış bu hızla devam ederse bir daha yaşamak istemediğimiz ağır tedbirlere dönmemiz gerekebilir' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüz yüze eğitimin en az bir ay daha başlatılmaması gerektiğini belirterek, online eğitim veya yüz yüze eğitime kademeli geçilmesinin planlandığını ifade etti.

Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yazılı açıklama yaptı. Okulların açılmasıyla ilgili önerisini paylaşan Koca, "Önerimiz, yüz yüze eğitimin, en az bir ay boyunca başlatılmaması, gerekirse online yapılması, yüz yüze eğitime kademeli geçilmesi yönünde" dedi.

"AĞIR TEDBİRLERE DÖNMEMİZ GEREKEBİLİR"

Önümüzdeki günlerde Kovid-19 iletişimi konusunda yeni çalışmalar ortaya konulacağını ve düzenlemelere gidileceğini belirten Bakan Koca, "Artış bu hızla devam ederse bir daha yaşamak istemediğimiz ağır tedbirlere dönmemiz gerekebilir" ifadelerini kullandı.

Koca, "Tedbirlere riayet hala istediğimiz, arzuladığımız seviyede değil. Bu konudaki gevşeme bize bu günlerimizi aratabilir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN