Fakir Baykurt Öykü Yarışması’nın kazananları belli oldu

Fakir Baykurt Öykü Yarışması’nın kazananları belli oldu

Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği, ortaokul, lise ve yetişkin kategorisinde toplam 450 öykünün yer aldığı ‘Fakir Baykurt Öykü Yarışması’ sonuçlandı.

Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği, ortaokul, lise ve yetişkin kategorisinde toplam 450 öykünün yer aldığı ‘Fakir Baykurt Öykü Yarışması’ sonuçlandı. Yarışmaya Türkiye'nin yanı sıra Avrupa’dan da öyküler geldi.

Amatör yazarların büyük ilgi gösterdiği yarışmada; 1. ve 2. kategorinin seçici kurul üyeleri arasında; Hanım Karavelioğlu, Ceren Mansuroğlu, Ayhan Yeşiltaş, Murat Gürbüz yer alırken, 3. ve 4. Kategori de ise Hülya Soyşekerci, Halil Genç ve Kadir Yüksel vardı. Yarışmanın Ortaokul Kategorisinde Hamza Ensar Ünal “Geceleyin Okunan Hikâye” adlı eseriyle; Lise Kategorisinde İnci Mina Varol “Ağlar Ağlatır” eseriyle; Yetişkin Kategorisinde Hande Çiğdemoğlu “Otlu Gözleme” adlı çalışmasıyla; Fakir Baykurt Öykü Kitabı Ödülünde ise Mustafa Orman “Ovada Paldır Küldür” adlı eseri ile birinci oldu.

Fakir Baykurt Öykü Yarışması’nın ödül törenini pandemi dolayısı ile ileri bir tarihe ertelendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN