Lübnan'da göstericilerin ateşinde iki kişi öldü

Lübnan'da ekonomik durumun kötüleşmesi ve yeni vergiler nedeniyle düzenlenen gösterilerde eylemcilerin yaktığı ateş bir binaya sıçradı. Feci yangında yabancı uyruklu 2 işçi öldü.

Lübnan'daki gösterilerde eylemcilerin yaktığı ateş ölüme neden oldu.

Lübnan resmi haber ajansı NNA'da yer alan haberde, başkent Beyrut'un şehir merkezinde yer alan Riyad Sulh Meydanı'nda hükümeti protesto eden eylemcilerin yollarda yaktığı ateşin bir binaya sıçradığı ifade edildi.

Yangında binada bulunan yabancı uyruklu 2 işçinin yaşamını yitirdiği aktarılan haberde, sivil savunma birimlerinin yangını söndürerek cesetleri çıkarmaya çalıştığı kaydedildi.

Lübnan'da, hükümetin iletişime ve özellikle sosyal iletişim ağı WhatsApp uygulamasına vergi getirme girişimine tepki olarak dün akşam saatlerinden itibaren protesto gösterileri düzenleniyor. 

BEYRUT/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Lübnan'da vergi isyanı büyüyor | 70 gösterici gözaltına alındı
Şili'de zam ateşi sokağa düştü, acil durum ilan edildi
Lübnan Başbakanı tatilde tanıştığı top modele servet aktarmış

Dünya Haberleri