Mutant köpeğin kulağında da ağzı var

Amerika'da evcil bir sokak köpeğinin kulak kısmının bulunduğu bölümde ikinci bir ağzı olduğu tespit edildi. Barınak görevlileri böyle bir şeyle ilk kez karşılaştıklarını açıkladı.

Dünyanın en şanssız köpekleri arasına girebilecek olan Toad isimli sokak köpeğinin iki tane ağzı var. Birincisi olması gerekn yerdeyken, ikincisi kulağının olduğu bölümde kafasının üst kısmına yakın.

Başıboş bir şekilde dolaşırken, hayvan barınağa gelen Toad'ın yapılan muayenesinde veterinerler şoke eden bir gerçekle karşılaştı. Toad'un, kulağının arkasında ikinci bir ağız vardı. Bu şekilde yaşamaya alışık olduğu gözlemlenen Toad, ikinci ağzı ile herhangi bir işlem yapamıyor.

Veterinerler ilk etapta kulağının içinde iki diş tespit ettiklerini, ardından ise bir kaç tane daha fark ettiklerini açıkladı. Çene yapısı bulunmadığı için bu dişleri kullanamayan Toad'un yapılan tedavinin ardından sağlığına kavuşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Hindistan'da bir anne engelli çocuğunu duvara zincirledi

Dünya Haberleri