Yaşlı olduğundan bir daha adam öldürmez diye serbest bırakıldı, ilk işi cinayet işlemek oldu

ABD'de yaşayan 77 yaşındaki Albert Flick, yaşlı olduğu için mahkemece "Bir daha adam öldürmez" gerekçesiyle serbest bırakıldı. Daha önce iki kez cinayet işleyen Flick, hapisten çıkar çıkmaz komşusunu öldürdü.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD), 'yaşlılığından dolayı bir daha cinayet işleyemez' diye serbest bırakılan 77 yaşındaki Albert Flick bir kişiyi daha öldürdü.

Euronews'te yer alan haberde; Maine eyaletindeki Lewiston şehrinde 15 Temmuz 2018'deki cinayette Flick, 48 yaşındaki evsiz Kimberly Dobbie adlı kadını gündüz vakti 11 yaşındaki ikiz çocuklarının gözleri önünde 11 kez bıçakladı.

Görülen davada Maine jürisi Flick'i cinayetten suçlu buldu. Flick ile ilgili mahkeme kararı 9 Ağustos'taki duruşmada açıklanacak. Cinayet zanlısının en az 25 yıl hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.

CİNAYET DOSYASI KABARIK

Amerikalı Flick'in hayat hikayesi ve davaları soru işaretleriyle dolu.

1979'da eşini bıçaklayarak öldürmekten 30 yıl hapis cezası aldı.

İyi halden dolayı 2000 yılında serbest bırakıldı. Ancak 7 yıl sonra kız arkadaşını çatalla öldürmeye kalkışında tekrar hapse girdi.

2010 yılında hapisten çıkınca bu sefer de başka bir kadına saldırmaktan suçlu bulundu. Ancak Maine Yüksek Mahkemesi Hakimi Robert E. Crowley, Flick'e serbest kaldığında 72 yaşında olacağından ve 'cinayet işleme kapasitesinin olmayacağından' dolayı ona 4 yıldan az hapis cezası verdi.

Ancak Flick cezaevinden çıktıktan sonra bir cinayet olayına daha karıştı.

Savcılar Flick'in 48 yaşındaki evsiz Kimberly Dobbie'nin sürekli etrafında gezdiğini ve onun kentten ayrılmaya karar vermesiyle cinayeti işlediğini kaydetti.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bianca Devins neden öldü? Cesedi katil sevgilisinin bagajında bulundu

Dünya Haberleri