ETİ Maden iş başvurusu nasıl yapılır? ETİ Madene 66 sürekli işçi alınacak

ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 66 sürekli işçi alımı yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Peki ETİ Maden İşletmesi iş başvuruları nereye nasıl yapılıyor? Başvuru şartları belli oldu mu? İşte gelişmeler…

 

ETİ Maden İşletmesi 66 sürekli işçi alımı yapacağını duyurunca, ‘ETİ Maden İşletmesi iş başvurusu nereye, nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir?’ gibi sorular da araştırılmaya başlandı. Tüm bu detaylar ise karara.com’da…

ETİ MADEN’E 66 SÜREKLİ İŞÇİ ALINACAK

ETİ’ Maden’den yapılan açıklamada, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 30, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 24, ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 12 olmak üzere toplam 66 sürekli işçi alımı yapılacağı duyuruldu.

Aşağıdaki tabloda paylaşılan 66 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il seviyesinde karşılanması için Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 22 Ağustos 2019 tarih ve 28130 sayılı yazı ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebin 27 Ağustos 2019 tarihinde yayımlanması istenildiği paylaşıldı.

ŞARTLAR NELER VE BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Belirtilen 66 sürekli işçi için aranılan koşullar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinde 27 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanacak olan isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerektiği vurgulandı.

GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri