PTT kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? PTT çalışma saatleri | PTT Cumartesi günü açık mı?

Evrak, kargo, para gönderimi, emekli maaşı çekme, mektup gönderme ve alışveriş gibi birçok imkânın tanındığı PTT’nin saat kaçta açılıp saat kaçta kapandığı her zaman merak ediliyor. PTT çalışma saatlerini kontrol edenler, karar.com’un sayfasını ziyaret edebilir. İşte detaylar…

Hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde işlemlerini sürdüren PTT’nin saat kaçta açılıp kaçta kapandığı merak ediliyor. PTT çalışma saatlerini öğrenenler, tüm işlemlerini ona göre yapıyor. Tüm bu aradıklarınız ise haberimizde…

PTT ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta içi her gün sabah saat 08:30’da mesaiye başlayan PTT şubeleri, öğlen 12:30’a dek işlem yapmaya devam eder. 12:30’da öğle molasına çıkan PTT, öğleden sonra saat 13:30’da yeniden mesaiye başladıktan sonra akşam saat 17:00’a kadar mesaisini sürdürür.

CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI?

Merkez PTT şubeleri hâricinde diğer bütün PTT şubeleri cumartesi ve pazar günleri hizmet vermiyor. Yalnızca belirli bölgelerdeki PTT şubeleri cumartesi günü 13.30 kadar hizmet vermeye devam ediyor.

Şehit Teğmen Kalmaz Caddesi No:2 06101 Ulus / Ankara’da bulunan PTT Genel Müdürlüğü’ne 444 1 788 iletişim numarasından ulaşılıyor.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kargolar 28 Ekim ve 29 Ekim açık mı? 28 Ekim kargoların çalışma saatleri
Sürat Kargo kaçta açılıyor kaçta kapanıyor? Çalışma saatleri | Sürat Kargo kaça kadar açık?
MNG Kargo kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? MNG Kargo çalışma saatleri | MNG Kargo kaça kadar açık?

Ekonomi Haberleri