2019 Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli astsubay alımı sonuçları sorgulama

2019 Sahil Güvenlik Komutanlığı 3.375 sözleşmeli astsubay alımı sonuçları sorgulama ekranı ve SGK personel alımı sonuçlarına dair ayrıntılar haberimizde. Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları bünyesine yapılacak olan astsubay alımlarına yönelik sonuçlar açıklandı. Sonuç ekranına ulaşarak adınızın olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. İşte 2019 Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli astsubay alımı sonuçları sorgulama ekranı...

2019 Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli astsubay alımı sonuçları sorgulama ekranı haberimizde. 2019 Sahil Güvenlik Komutanlığı 3.375  sözleşmeli astsubay alımı yapacak. SGK personel alımı sonuçlarına dair gelişmleri haberimizden takip edebilirsiniz. 

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI SONÇLARI

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine alımı yapılacak olan astsubay alımları kapsamında sonuçlar açıklandı. Ayrıca söz konusu sonuçlar Jandarma Personel Temin web adresi aracılığıyla duyuruldu.

SONUÇLAR İÇİN: "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" web adresini ziyaret edebilirsiniz.

PERSONEL ALMI SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN 

Jandarma, Sahil Güvenlik Komutanlıkları bünyesine yapılacak olan astsubay alımlarında sonuçlar kamuoyuna duyuruldu. Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alım sonuçlarına ulaşmak için ukarıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

HANGİ BRANŞLARA ALIM YAPILIYORDU?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıkları tarafından yapılan alımın başvuruları 25 Şubat 2019 tarihi itibariyle başlamış ve 13 Mart 2019 tarihine kadar başvurular alınmıştı. Başvurusunu yapan adayların başvuruları açıklandı. Bu alımlarda Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine 60 KPSS ile başvurular yapılabiliyordu. Yapılan alımlarda Sahil Güvenlik Komutanlığına 20 kadın 10 erkek ikmal, 15 erkek uçak bakım, 15 erkek bilgi teknolojisi, 8 kadın 8 erkek idari ve 7 erkek 7 kadın idari askeri personel alımı yapılmaktaydı. Bu kadrolara ilave olarak KPSS şartı aranmaksızın 150 erkek güverte personeli, 60 erkek makine branşlarından olmak üzere toplam 300 astsubay alımı yapılmaktaydı.

Jandarma Genel Komutanlığı ise lisans veya önlisans mezunu 2 bin 343 erkek ve 300 kadın jandarma, 117 erkek 22 kadın personel alımına ilave, 84 erkek ve 5 kadın ikmal personeli, 16 erkek ve 6 kadın maliye personel, 6 erkek ve 2 kadın bando, 40 erkek uçak / helikopter teknisyeni, 73 erkek istihkam, 136 erkek bakım personeli, 175 erkek muhabere personeli alımı yapılmaktadır. Bu alımlara muvazzaf olarak da 50 erkek sağlık memuru olmak üzere toplamda 3 bin 375 kişilik astsubay alım ilanı yayımlanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2019 Uzman erbaş alım başvuru sonuçları nasıl sorgulanır?
Sahil Güvenlik Komutanlığı'na uzman erbaş alınacak

Güncel Haberleri