2019 yılında karneler ne zaman alınacak?

Karneler saat kaçta verilecek? sorusu velilerin ve öğrencilerin gündeminde. Milli Eğitim Bakanlığı karnelerin saat kaçta verileceğini açıkladı. İşte 18 Ocak 2019 cuma günü karnelerin saat kaçta verileceğine dair son dakika haberlerinin detayları...

Haberimizde "Karneler saat kaçta verilecek?" sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Velilerin ve öğrencilerin araştırdığı karnelerin veriliş saati ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı karnelerin saat kaçta verileceğini  açıkladı. 

Yarın Karnelerin verileceği saat ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Öğrencilerin heyecanla beklediği yarı yıl tatili 18 Ocak Cuma günü itibari ile başlıyor. Sömestr tatiline girecek olan öğrenciler, 1. Dönem sınav notlarının ve öğretmenlerinin kanaat notlarının bulunduğu karnelerini alacaklar.  Her okul kendine göre bir saat belirliyor. Ancak genellikle öğrencilere sabah saatlerinde veya öğle saatinden biraz önce karneler dağıtılıyor. Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı genelgeye göre yarın karneler sabahçı öğrenciler için saat 9-11 arası, öğlenci öğrenciler için saat 10-12 arasında verilmesi bekleniyor.

KARNELER NE ZAMAN VERİLECEK?

Karneler 2019 yılında 18 Ocak Cuma günü verilecek.

KARNELER SAAT KAÇTA VERİLECEK?

Karnelerin verileceği saat ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. Her okul kendine göre bir saat belirliyor. Ancak genellikle öğrencilere sabah saatlerinde veya öğle saatinden biraz önce karneler dağıtılıyor. 

15 TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

Sömestir tatili, 3 Şubat 2019 tarihinde sona erecek. Öğrenciler, 4 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak. İkinci kanaat dönemi ise 14 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Okul başarısını etkiliyor: Velilere sömestır tatilinde ’göz kontrollerini yaptırın’ uyarısı
Sömestir ayrılık anksiyetesini tetikleyebilir

Güncel Haberleri