7 ilde FETÖ'ye yönelik 'ankesörlü telefon' operasyonu

Samsun merkezli 7 ilde FETÖ'ye yönelik 'ankesörlü telefon' soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 10 şüpheli yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik 'ankesörlü telefon' soruşturması kapsamında Samsun merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 10 şüpheli yakalandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde mahrem imamlarla ankesörlü telefonlar aracılığıyla irtibat kurdukları belirlenen subay, astsubay ve uzman çavuşlar ile kapatılan harp okulu öğrencisi olduğu belirlenen şüpheliler hakkında gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Samsun, Erzurum, Şırnak, İstanbul, Ankara, Antalya ve Trabzon'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, muvazzaf bir subay, bir uzman çavuş, meslekten ihraç edilen bir astsubay ile kapatılan kara ve deniz harp okulunun 7 öğrencisi gözaltına alındı. Zanlılar, emniyete götürüldü.

SAMSUN/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

FETÖ'cü eski Albay Erkan Öktem, kamera kaydına rağmen her şeyi inkar etti
İzmir'de FETÖ operasyonu: 176 kişi için gözaltı kararı verildi
Jandarma'da FETÖ operasyonu: 52 astsubaya gözaltı

Güncel Haberleri