AK Partili belediye başkan yardımcısı, önünde kalkmayan gence böyle ceza verdi

AK Partili Güngören Belediyesi'nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin, 'kendisini görüp ayağa kalkmadı' diye belediyede çalışan bir şoföre ‘tuvalet önünde oturma’ cezası vermesine hem sosyal medyadan hem parti içinden büyük tepki geldi. AK Partili Mehmet Metiner, "Davamız adına utanç verici bir uygulama... Gereği acilen yapılmalı" sözleriyle tepki gösterdi. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, başkan yardımcısı İpekçi'nin istifasının alındığını duyurdu.

AK Partili eski Adıyaman milletvekili Mehmet Metiner, Twitter hesabından, AK Partili Güngören Belediyesi'nde yaşanan bir skandalı paylaştı. 

Metiner, AK Parti İlçe Başkanlığında yaşandığını belirttiği olaya ilişkin, “Bu fotoğraftaki AK Partili gencimiz, AK Parti Güngören ilçe teşkilatında belediye başkan yardımcısının önünde kalkmadığı gerekçesiyle ertesi gün çalıştığı belediyede her gördüğünün önünde kalksın diye işte bu şekilde cezalandırılıyor” ifadelerini kullandı. 

“Davamız adına utanç verici bir uygulama. Gereği acilen yapılmalı” diyen Metiner, AK Partili belediye çalışanının bir sandalyede otururken çekilmiş fotoğrafını da paylaştı. 

BELEDİYE BAŞKANI: İSTİFASI ALINDI

Özellikle sosyal medyada tartışma yaratan Güngören Belediyesi başkan yardımcısı Veysel ipekçi'nin hem belediye başkan yardımcılığından hem parti meclis üyeliğinden istifa etti.

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı;

Belediyemizde bugün meydana gelen üzücü olaydan dolayı ilgili başkan yardımcımızın istifası alınmıştır. Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Belediye çalışanına 'tuvalet cezası' veren Veysel İpekçi: Komünizm ve kapitalizm kazandı
"Arabanın kapısını açmadı diye Bafra Belediyesi'ndeki işinden atıldı" iddiası
Güngören Belediye Başkan Yardımcısı İpekçi'nin meclis üyeliği iptal edildi

Güncel Haberleri