Antalya'da bugün okullar tatil mi? Meteoroloji'den kırmızı kodlu uyarı geldi!

Antalya'da okullar tatil edildi mi? konusu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü kırmızı alarm vermiş ve sağanak yağış konusunda uyarmıştı. Bu uyarının ardından okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği araştırılıyor.

Antalya'da bugün okullar tatil mi? sorusu Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 11 Aralık için kırmızı alarm vermesinin ardından merak konusu oldu.

Antalya için yapılan 'kırmızı kodlu' sağanak yağış uyarısının ardından il merkezi ve 6 ilçede en üst düzeyde tedbirler alındı. Hava durumu uyarıları sonrası Antalya'da okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği de araştırılmaya başlandı...

Peki, Antalya'da bugün okullar tatil mi? 11 Aralık Antalya MEB, Valilik duyurusu var mı?

ANTALYA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Antalya'da bugün eğitim öğretim devam edecek. Valilik ve MEB tarafından okulların tatil olup olmadığı ile ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

ANTALYA'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Meteoroloji'den Antalya için 'kırmızı' uyarı
Meteoroloji'den kırmızı kodlu ilk uyarı: Antalya'ya aşırı yağış geliyor

Güncel Haberleri