Ataşehir'de parklara acil durum düğmesi yerleştiriliyor

Ataşehir'de parklarda yaşanması muhtemel sağlık sorunu, şiddet, taciz ve hırsızlık gibi suç olaylarına önlem olarak acil durum düğmeleri yerleştiriliyor.

İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Ataşehir ilçesinde en yoğun kullanılan parklara acil durum düğmeleri yerleştiren ilçe belediyesi, acil durum düğmelerinin sayısını 5'e yükseltti. Acil durum düğmeleri; Nazım Hikmet, Meskenler, Aşık Veysel ve Papatya parkından sonra Muhtar Tacim Ayvadaş Parkı'na da yerleştirildi.

PARKTA GÜVENLE VAKİT GEÇİRİYORLAR

Bu sistemle parklar, Ataşehir Belediyesi hizmet binasında bulunan bir merkezden izleniyor ve acil durumlarda anında müdahale ediliyor. 24 saat boyunca izlenen parklar sayesinde çocuklar ve aileler daha güvenle vakit geçirebiliyor.

İLÇE GENELİNDE YAYGINLAŞTIRILACAK

Sağlık sorunlarından, şiddet, taciz ve hırsızlık gibi suç olaylarına kadar yaşanabilecek tehlikeli olayların önüne geçmek için hazırlanan proje kapsamında, bu sistem Ataşehir'deki diğer parklarda da hayata geçirilecek.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Okuldaki çocuk istismarını haber yapan muhabir Şevval Şirin yaka paça gözaltına alındı
Üsküdar'da bir kadın çocuğunu giysi kumbarasına sokup hırsızlık yaptı
Başkan Ekrem İmamoğlu duyurdu, İBB'nin web sitesi çöktü

Güncel Haberleri