Bakan Gül'den Barış Pınarı mesajı: Hedefimiz terör unsurları

Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin konuşan Adalet Bakanı Gül "Türkiye hiçbir ülkenin toprağında gözü olmayan bir ülkedir ve bu operasyondaki temel hedefimiz terör unsurlarına karşıdır" dedi.

Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül "Türkiye hiçbir ülkenin toprağında gözü olmayan bir ülkedir ve bu operasyondaki temel hedefimiz terör unsurlarına karşıdır" ifadelerini kullandı.

Bakan Gül şunları kaydetti: "Türkiye bu operasyonu uluslararası sözleşmeden kaynaklı olarak, uluslararası hukuk çerçevesinde sürdürmektedir. Türkiye tüm terör örgütleriyle mücadele edebilecek güçtedir, Türkiye her zaman her adımını hukuk çizgisi içerisinde sürdürmüştür ve bundan sonra da sivillere asla zarar vermeyecek şekilde sürdürecektir. Bu mücadele bir meşru müdafaadır ve doğal bir haktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

AB ülkelerinden Türkiye'ye ortak kınama: Ankara'ya silah satışı durdurulsun
Trump'tan Türkiye'ye yeni 'tehdit tweet'i: Büyük yaptırımlar geliyor
Mehmetçik için şehitlikte zafer duası

Güncel Haberleri