Bakırköy'deki 'siyanürlü intihar'da yeni detay: Ailemi zehirleyip intihar edeceğim

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan biri çocuk 3 kişinin cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. İlk otopsi raporuna göre, siyanür alımına bağlı değişimler dışında patolojik bulguya rastlanmadı. Babanın, önce eşini ve çocuğunu zehirleyeceği, sonra intihar edeceğini dair bir mesaj yazdığı da ortaya çıktı.

Bakırköy'de evlerinde ölü bulunan biri çocuk 3 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Osmaniye Mahallesi'ndeki olayın ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cenazeler üzerindeki otopsi işlemleri tamamlandı. 

Ailenin yakınları anne Zeliha D. (38), baba Bahattin D. (38) ve 6 yaşındaki Ali D'nin cenazelerini buradan aldı. 

TASLAKLARDA İNTİHAR MESAJI

Bu arada Bahattin D.'nin bir yakınına göndermek istediği ancak taslaklarında kalan mesajda, önce eşini ve çocuğunu zehirleyeceği, sonra da intihar edeceğini yazdığı öğrenildi.

 Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsilerinde siyanür alımına bağlı değişimler dışında ölümlerine müessir başkaca patolojik bulgunun saptanmadığı belirtildi.

İSTANBUL/AA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

CHP'den 'siyanür satışları araştırılsın' talebi
11 kişi siyanürle intihar etti, Bakanlık araştırma komisyonu kurdu
Bakırköy'de siyanür dehşetinde yeni detay: Anne evden çıkmaya çalışmış!

Güncel Haberleri