Balıkesir'de şezlong çatışması! Plajda silahlar konuştu, bir polis öldü

Edremit'teki bir plajda, polis memuru ile işletmeci arasında çıkan şezlong tartışması silahlı çatışmaya dönüştü. Polis memuru Kadir Ozan Yüce'nin hayatını kaybettiği çatışmada işletmeci Yüksel Karabulut da ağır yaralandı. Öte yandan Karabulut'un yakınları bir ambulansı kaçırdı, içinde hemşire ve sağlık görevlisinin de bulunduğu araç, şüphelinin ikna edilmesi sonucu durduruldu.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Narlı Mahallesi'ndeki bir plajda polis memuru ile işletmeci arasında çıkan şezlong tartışması silahlı çatışmaya döndü. Olay, Narlı Mahallesi'ne bağlı Mıhlı mevkiindeki plajda saat 12.45 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Edremit'e tatil için giden İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Kadir Ozan Yüce ile işletmeci Yüksel Karabulut arasında şezlong kullanımı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, polis memuru Kadir Ozan Yüce tabancasını çekip havaya ateş etti. İşletmeci Karabulut da tabancasını polis memuruna ateşledi. Yaralı halde yere düşen polis memuru Karabulut'u vurdu. Seken kurşunlar çevredeki Mehmet Çoşkun'a isabet etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı polis memuru, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

YAKINI AMBULANSI KAÇIRDI

Öte yandan sağlık görevlileri, hafif yaralı Mehmet Çoşkun'a müdahale ederken, Karabulut'un bir yakını ambulansı kaçırdı. İçinde hemşire ve sağlık görevlisinin de bulunduğu aracı durdurmak için jandarma ve polis ekipleri, kavşaklarda önlem aldı. İsimleri açıklanmayan hemşire ve sağlık görevlisi, ambulansı kaçıran kişiyi ikna ederek aracı durdurmasını sağladı.


Adı açıklanmayan ve ambulansı daha hızlı götürmek için kaçırdığını öne süren şüpheli, kaçarken ağır yaralu Karabulut Edremit Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Karabulut'un hayati tehlikesinin devam ettiği, Mehmet Çoşkun'un sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Jandarma, olayda kullanılan 2 tabancayı adli emanete aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

BALIKESİR/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Tabanca ile oynarken arkadaş katili oldu

Güncel Haberleri