Çekmeköy'de feci kaza: Kontrolden çıkan minibüste iki kişi can verdi

Çekmeköy'de bir minibüs kontrolden çıkarak ters şeride girdi. Karşı yönden giden başka bir minibüse çarpan minibüs, bir süre daha ilerledikten sonra yol kenarındaki trapez kanala düşerek durabildi. Feci kazada minibüste bulunan Serhat Ak ile Sefa Üdül olay yerinde hayatını kaybetti.

Şile Otoyolu Çekmeköy istikametinde seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 panelvan minibüs, Nişantepe mevkisinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

Geçtiği ters şeritte ilerleyen minibüs bu sırada karşı yönden giden başka bir panelvan minibüse çarptı, bir süre daha ilerledikten sonra yol kenarındaki trapez kanala düşerek, durabildi.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgeye şerit çekerek güvenlik önlemi aldı, trafik akışı kaza nedeniyle bir süre tek şeritten kontrollü sağlandı. Minibüste bulunan Serhat Ak ile Sefa Üdül olay yerinde hayatını kaybetti, aynı minibüsteki 1'i ağır 3 yaralı, ekiplerin çalışması sonucu araçtan çıkarıldı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

Ak ve Üdül'ün cenazeleri olay yerindeki incelemelerin ardından morga götürüldü. Minibüs şoförü gözaltına alındı.

İSTANBUL/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri