Ceren'in sevenleri doğum gününde mezarına koştu... Keşke ben yatsaydım orada?

Ordu'da vahşice bir cinayete kurban giden Ceren Özdemir'in sevenleri, doğum gününde genç kızın mezarına koştu. Ceren'in babası Yılmaz Özdemir'in kızının kabri başında ağlarken, anne Güfer Özdemir "Kızım doğum günü planları yapıyordun. Keşke şarkı söyleseydin, dans etseydin. Ben yatsaydım orada keşke" diyerek feryat etti.

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in, 21'inci yaş günü nedeniyle ailesi, yakınları ve arkadaşları mezarına gitti.

Ulubey ilçesi Kumanlar Mahallesi'ndeki aile kabristanlığına giden Ceren'in sevenleri, mezara karanfil bıraktı.

Anne Güfer Özdemir, "Kızım doğum günü planları yapıyordun. Ben nasıl dayanırım. Keşke şarkı söyleseydin, dans etseydin. Ben yatsaydım orada keşke. Benim yavrumu nasıl aldılar? Senin kıyafetlerini giydim de geldim kızım." diyerek ağladı.

Ceren'in babası Yılmaz, ablası Gizem ile yakınları ve arkadaşları dua ederek, gözyaşı döktü.

ORDU/AA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ceren Özdemir'in katili Özgür Arduç Van Cezaevi'ne nakledildi
Ceren'in katilinin 14 yıl önce bıçakladığı çocuk konuştu
Amok rahatsızlığı nedir belirtileri nelerdir? İşte Ceren Özdemir'in katili Özgür A’nın hastalığı

Güncel Haberleri