Diş Hekimliği Fakültesi puanları 2019 | Diş hekimliği özel üniversite fiyatları ve puanları

İstanbul, Ankara, Marmara Üniversitesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi diş hekimliği fakültesi puanları 2019’da merak ediliyor. YKS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte diş hekimliği özel üniversite fiyatları ve puanları da araştırılıyor. Bu tarz aramalarınızın tümüne haberimizden erişebilirsiniz. İşte detaylar…

15-16 Haziran tarihlerinde yapılan YKS sınav sonuçları, 17 Temmuz 2019 Çarşamba gece yarısı saat 01:20’de açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte İstanbul, Ankara, Marmara Üniversitesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi diş hekimliği fakültesi puanları ve diğer tüm illerdeki bu tarz detaylar da araştırılır oldu. Diş hekimliği bölümünü tercih edecek öğrenciler, diş hekimliği özel üniversite fiyatları ve puanlarını da araştırır oldu. Tüm bu gelişmeler ise karar.com’da yer alıyor.

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TABAN PUANLARI 2019

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YKS), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte İstanbul, Ankara ve diğer tüm illerdeki diş hekimliği fakültesi taban puanları, bu alanda okuyacak öğrenciler tarafından merak ediliyor. Aşağıda belirttiğimiz tabloda diş hekimliği taban puanlarına ve hangi üniversitelerde diş hekimliği fakültelerinin olduğuna ulaşabilirsiniz.

YKS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

15-16 Haziran tarihlerinde yapılan YKS sınav sonuçları, 17 Temmuz’da açıklandı. ÖSYM, daha önce paylaştığı takvimde YKS sınav sonuçlarını 18 Temmuz 2019’da açıklayacağını duyurmuştu. Bu şekilde YKS sınav sonuçları 1 gün önceden açıklanmış oldu.

YKS TERCİHLERİ 23-29 TEMMUZ’DA YAPILACAK

2019 YKS tercihler, 23-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak. YKS sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrenciler de YKS tercih işlemlerini gerçekleştirecek.

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYIN

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

2019 YKS sınavında birinci kim oldu? TYT AYT sınavında kaç kişi tam puan aldı? Sonuçlar açıklandı
2019 İlköğretim Matematik Öğretmenliği başarı sıralamaları ve taban puanları kaçtır?
Biruni Üniversitesi diş hekimliği ücretleri ve taban puanları | Biruni Üniversitesi başarı sıralamas

Güncel Haberleri