Diziler ne zaman başlayacak? Televizyon kanalları dizilerle ilgili açıklama yaptı mı?

Diziler ne zaman başlayacak? Türk televizyon kanallarının yeni yılla birlikte dizilerin yeni bölümlerini yayımlamama kararı alması sonrası yeni gelişmeler yaşanıyor. Diziseverler, Çukur, Kadın, Çarpışma, Yasak Elma, Söz, Bizim Hikaye, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova, Sen Anlat Karadeniz gibi dizilerin bu hafta yeni bölümlerinin yayımlanıp yayımlanmayacağını merak ediyor? Kanallar konuyla ilgili açıklama yaptı mı? İşte ayrıntılar.

Yeni yılla birlikte dizilerin yeni bölümleri yayımlanmıyor. Kanalların yayına kışında bu hafta dizileirn yeni bölümleri yayınlanacak mı sorusunun cevabı aranıyor. Yeni yıl reklam planlamaları sebebiyle ara verilen dizilerin yerine yayın saatinde eski bölümler ya da farklı filmler yayınlanıyor. 

Çukur, Kadın, Çarpışma, Yasak Elma, Söz, Bizim Hikaye, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bir Zamanlar Çukurova, Sen Anlat Karadeniz gibi diziler sezon finali gibi bölümlerle yeni yıl tatiline girmişti.

Diziler, 21 Ocak'tan itibaren ekrana dönmeye başlıyor.

İşte merakla beklenen dizilerin yayın günü ve saatleri;

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz: 22 Ocak

Bir Zamanlar Çukurova: 24 Ocak

Yasak Elma: 21 Ocak

Çukur: 21 Ocak

Gülperi: 25 Ocak

Avlu: 24 Ocak

Sen Anlat Karadeniz: 23 Ocak

Kadın: 22 Ocak

Bizim Hikaye: 24 Ocak

Söz: 21 Ocak

Çarpışma: 24 Ocak

Erkenci Kuş: 26 Ocak

Muhteşem İkili: 24 Ocak

Arka Sokaklar: 25 Ocak

Kızım: 25 Ocak

DİZİLER NEDEN YAYINLANMIYOR?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılın girmesi ile dizilerin yeni bölümlerine ara verildi. Fakat her yıl bir haftalık ara verilirken bu yıl üç hafta ara verilmesi merak konusu oldu. Peki Türk dizileri neden yayınlanmıyor? 

Ocak ayında TRT 1 dışındaki kanallarda dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak. Bunun sebebini Jet Sosyete'nin senaristi Gülse Birsel açıkladı. Birsel, "Malumunuz her Ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz!" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri