En duygusal öğretmenler günü mesajları

Öğretmenler Günü'ne sayılı günler kaldı. Öğretmenlerini bu özel günde mutlu etmek isteyen öğrenciler çok sevdikleri öğretmenlerine mesaj gönderiyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanmış en duygusal, eğlenceli mesajları sizler için derledik. Sayfamızda bulunan Öğretmenler Günü mesajlarını kopyalayıp sosyal medya üzerinden veya WhatsApp üzerinden gönderebilirsiniz.

Öğretmenler Günü mesajları günün en çok aranan konularından biri oldu. Öğrenciler öğretmenlerinin bu özel gününü sınıflarda kutladılar. Öğretmenler günü mesajlarını sosyal medyadan paylaşmak isteyen öğrenciler ve veliler için en özel mesajları derledik.

İŞTE EN GÜZEL ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler Günün kutlu olsun!

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren sizlere çok borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Bir Ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve ögretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

İŞTE EN DUYGUSAL ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.(Hz. Ali) Öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım.

Yeryüzünde öğretmenlikten daha şerefli bir meslek tanımıyorum.(Diyojen) Canım öğretmenim öğretmenler günün kutlu olsun…

Öğretmenlik Tanrı sanatıdır.(Hz.Ali) Güzel insan sevgili hocam hayatım boyunca seni unutmayacağım.

Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.(Atatürk) 24 Kasım tüm öğretmenlere hayırlı olsun…

Öğretmen bir sanatkârdır, yarının temelini o attığı gibi, değerli kişilik hamuruna da biçim verir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bur millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. (Atatürk)

Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerimin öğretmenler gününü canı gönülden kutlar ellerinden öperim.

Başarılı nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Başöğretmen Atatürk’ün birer yansıması olan sizler, övgülerin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

İŞTE EN FARKLI ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI

Bana neyin yanlış neyin doğru olduğunu ayırt etmem için rehberlik eden, bana nasıl yazılacağını ve okunacağını öğreten, bir uçurtma olarak hayal kurmamı ve uçmamı sağlayan; arkadaşım, akıl hocam, ilham kaynağım ve ışığım… Her şey için teşekkürler. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Sizin gibi harika bir öğretmenle hayatım boyunca başarılı bir yolculuğum olacağından emindim ama bu kadarını ben bile beklemiyordum. Başarı yolunda filizlenecek tohumları ekmemde bana yol gösterdiğiniz için minnettarlığımı ifade edecek hiçbir sözcük bulamıyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

Herhangi bir sebep olmadan bana rehberlik eden ve ilham kaynağı olan sevgili öğretmenim, size olan borcumu asla ödeyemem. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Öğretmenler günü şiirleri
24 Kasım Öğretmenler Günü konuşma metinleri
En anlamlı kısa ve uzun 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları

Güncel Haberleri