Gazete Pencere açılıyor

PDF formatında yayın yapacak ilk gazete olma özelliğinde olan Gazete Pencere, yayın hayatına yarın başlıyor.

Türkiye’nin sadece PDF formatında çıkacak ilk gazetesi olacak olan, Gazete Pencere Pazartesi günü yayın hayatına başlıyor. Gazeteci Yavuz Oğhan'ın öncülüğünde hayata geçirilecek projede, PDF formatındaki gazete sayfaları her gün her sabah 7’de abonelerinin e mail adreslerine ve/veya whatsapp kutularına gönderilecek.

12 sayfadan oluşacağı öğrenilen gazete, okuyucularına siyaset, ekonomi, dünya, spor, magazin, kültür sanat, yaşam haberlerini aktaracak.

Gazetenin 43 kişilik zengin yazar kadrosu da dikkat çekti. Listede, Fikret Bila, Çiğdem Anat, Erhan Karadağ, Zeynel Lüle, Kadir Çetinçalı gibi usta gazetecilerin yanı sıra, Prof. Dr. Kerem Alkin, Atilla Kıyat, İbrahim Uslu, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Erhan Güleryüz gibi tanınmış isimlerin de yer alması gözlerden kaçmadı.

 

Gazete Pencere, gündemi titizlikle takip edip, olayları, nedenlerini, nasıllarını okuyucularına aktarma iddiasında.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kıdem tazminatı karşılığında çalışanlarına satılan Dünya gazetesi: Beyaz bir sayfa açtık
Suriye sınırına 15 araçlık konvoy daha
Mardin Deyrülzaferan Manastırı'nda Mehmetçik'e dua

Güncel Haberleri