İbrahim Kalın'dan 'yaptırım' tehdidine sert tepki

ABD'den peş peşe gelen yaptırım tehditlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın "Binlerce sivil öldürülürken seslerini çıkartmayanlar, Barış Pınarı Harekatı'nın başarısı karşısında panik halinde 'operasyonu durdurun' çağrıları yapıyor, Türkiye'yi yaptırımlarla tehdit ediyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye'nin Kuzey Suriye'de başlattığı Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Türkiye'ye peş peşe 'yaptırım tehditleri' sıralayan ABD yönetimi ile silah satmayacağını açıklayan Avrupa ülkelerine Twitter'dan tepki gösterdi: Hedeflerimize ulaşana kadar durmak yok.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Musul, Rakka ve Deyrizor yerle bir edilir ve binlerce sivil öldürülürken seslerini çıkartmayanlar, Barış Pınarı Harekatı'nın başarısı karşısında panik halinde 'operasyonu durdurun' çağrıları yapıyor, Türkiye'yi yaptırımlarla tehdit ediyor. Hedeflerimize ulaşana kadar durmak yok." ifadelerini kullandı.

ANKARA/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

MSB'de kritik toplantı | Bakan Akar ile MİT Başkanı'ndan Barış Pınarı mesasi
Sınırdaki okullar için takviye çalışması yapılacak
Fransa'dan Suriye kararı: Askerlerimizi koruyacağız

Güncel Haberleri