İSG 2 dönem sınava giriş belgeleri nasıl çıkartılır? İSG sınav tarihi belli oldu

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2019 İGS 2. Dönem) ile ilgili giriş belgeleri ulaşıma açıldı. ÖSYM’nin açıkladığı ilana göre başvurular ve sınav tarihleri açıklandı. Peki, sınav giriş belgeleri nasıl alınır? İşte detaylar…

 

ÖSYM’nin İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına ilişkin ilanına göre, başvuru tarihleri, sınav tarihleri ve giriş belgelerinin nasıl alınacağı ile ilgili ayrıntılar verilmiştir. İşte, 2019 İSG 2. Dönem sınavı ile ilgili ayrıntılar…

İSG 2. DÖNEM SINAV TARİHİ

2019 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2019-İSG) 2. Dönem Sınavı ise, 14 Aralık 2019 tarihinde yapılacak.

Sınav, saat 10:15’te başlayacak. Sınav süresi 75 dakika olarak belirlendi. Adaylar saat 10:00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

SINAVIN YAPILACAĞI MERKEZLER

Adana, Ankara/Çankaya, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İsanbul-1 (Kadıköy-Maltepe-Ataşehir), İstanbul-3 (Beyoğlu-Beşiktaş-Kağıthane-Sarıyer), İzmir-Kuzey/ (Karşıyaka-Bornova-Çiğli), Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon.

SINAVA GİRİŞ BELGESİ

Adaylar sınav giriş belgelerini, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunmaktadır. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremez. Sınava Giriş Belgesi ayrıca adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri