İstanbul Şehir Üniversitesi'ne ilk haciz geldi

Günlerdir siyasetin gündeminde ve tartışmaların merkezinde yer alan İstanbul Şehir Üniversitesi'ne, bir promosyon firmasına olan borcundan dolayı dün ilk haciz geldi. Üniversite kasasındaki 6 bin 390 liranın yanı sıra çok sayıda eşyaya el konuldu.

Halk Bankası'na olan borcuyla gündemde olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yeni parti çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki tartışmaların merkezinde olan İstanbul Şehir Üniversitesi’ne haciz geldi.

KASADAKİ PARA VE ÇOK SAYIDA EŞYAYA EL KONULDU

Üniversitenin, bir promosyon firmasına olan borcu nedeniyle dün haciz işlemi gerçekleştiği öğrenildi. Haciz memurları, üniversitenin kasasındaki 6 bin 390 lira ile çok sayıda eşyaya el koydu.

Öte yandan Şehir Üniversitesi’ne ait görülen Tuzla ve Kartal’daki arazilere de haciz şerhi eklendi.

Gazeteci Dinçer Gökçe, söz konusu haciz kararını Twitter hesabından paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

"Halkbank'a olan 417 milyon liralık kredi borcu ile siyasetin de gündeminde olan İstanbul Şehir Üniversitesi'nde dün haciz işlemi yapıldı. Bir promosyon firması, ödemesini tahsil edemeyince üniversitenin binasında dün fiili haciz yaptı. Kasadaki 6.390 TL'nin yanı sıra çok sayıda eşya da haczedildi. Kasadaki para dosyaya alınırken, eşyalar yeddi emin olarak üniversitenin mali işler direktörüne yeddi emin olarak teslim edildi. Üniversiteye ait görünen Tuzla ve Kartal'daki 16 parsele de haciz şerhi işlendi."

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Şehir Üniversitesi'nin tapulu arazisi sessiz sedasız Hazine'ye devredildi
Son dakika! Şehir Üniversitesi'nden Erdoğan'ın açıklamasına cevap
Son dakika! Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Şehir Üniversitesi cevabı: Oğluma, damadıma kalmayacak...

Güncel Haberleri