İstanbul'da tüm vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da yoğun sis nedeniyle Şehir Hatları'nın tüm vapur seferleri iptal edildi. Ayrıca İDO'nun Beşiktaş - Bostancı ve Harem-Sirkeci seferleri de iptal oldu. Gece saatlerinde başlayan etkisini hala sürdüren sisten dolayı görüş mesafesi kısaldı, özellikle köprü ve bağlantı noktalarında uzun araç kuyrukları oluştu.

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yoğun sis, sabahın erken saatlerinde etkisini sürdürüyor. Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı, bazı sürücüler zor anlar yaşadı.

Etkili olan yoğun sis sebebiyle Şehir Hatları tüm vapur seferlerini iptal etti. Şehir Hatları AŞ'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, yoğun sis nedeniyle tüm seferlerin iptal edildiği bildirildi. Ayrıca İDO'nun Beşiktaş - Bostancı ve Harem-Sirkeci seferleri de iptal oldu.

KÖPRÜ SİSTEN KAYBOLDU

İstanbullular güne sis ile başladı. Gece boyunca etkili olan ve sabah saatlerinde etkisini sürdüren sis hayatı olumsuz yönde etkiledi.

İstanbul Boğazı’nda yoğunlaşan sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü tamamen kayboldu.

Görüş mesafesi bazı yerlerde 10 metreye kadar düştüğü gözlendi.

İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle bazı vapur seferleri iptal edildi. Bu kapsamda, İstinye-Çubuklu ve Sirkeci-Harem arabalı vapur seferleri yapılamıyor.

İSTANBUL/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İstanbul’da yoğun sis etkili oldu

Güncel Haberleri