Itır Esen Survivor suncusu oldu | Itır Esen kimdir, nerelidir? Survivor 2019 Türkiye Yunanistan

Survivor sunucusu Itır Esen kimdir nerelidir? Itır Esen Survivor 2019 Türkiye Yunanistan Youtube kanalı sunucusu oldu. Her yıl heyecanla izlenen Survivor yarışması bu yıl Türkiye Yunanistan ekipleri arasındaki çekişmeye sahne olacak. Yarışma Şubat ayında başlayacak. Yarışmanın Youtube kanalı sunucularından birisi de Itır Esen oldu.

Survivor Itır Esen kimdir, nerelidir? 2019 Surivor Türkiye Yunanistan yarışmasının sunucuları da belli olmaya başladı. 2017 yılılnda Miss Turkey Güzellik Yarışması birincisi olan Itır Esen'in yarışmanın YouTube kanalı sunucularından birisi olacağının belirlenmesinden sonra internetteki aramaların konusu oldu. Peki, Itır Esen kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte ayrıntılar.

#https://www.karar.com/magazin-videolari/itir-esen-survivor-sunucusu-oldu#

ITIR ESEN KİMDİR, NERELİDİR? SURVİVOR ITIR ESEN

1999 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Itır Esen İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisidir. Sanat camiasının önde gelen isimlerinden Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisidir. Adını bu şekilde duyurmayı başaran Itır Esen uzun süre sosyal medyada en çok konuşulan isim olmuştur.

Itır Esen YouTube projesini şu şekilde anlatmıştı: "Yakında başlayacak "Türkiye-Yunanistan Survivor"ı bir Yunan sunucuyla birlikte YouTube kafasıyla ele alacağız. Bizim kuşak YouTube ve Netflix kuşağı... Çocukluğumdan beri YouTube videoları izliyordum, arkadaşlarımla da hep bir YouTube projesi yapmak fikrimiz vardı. Kısmet bu projeyeymiş... YouTube kafasının nasıl olacağına gelince... Daha tempolu bir kafa olacak...Bir kere "Survivor"la ilgili hiçbir yerde yayınlanmamış röportajlar yapacağız. Yarışmanın kamera arkasından özel görüntüler yayınlayacağız. Hatta katılacak yarışmacılarla çekimlere başladık bile... Survivor başlamadan önce önümüzdeki günlerde biz yayına başlamış oluruz..."

YENİ PARTNERİ OLACAK

Sosyal medya fenomenlerinden Reynmen adıyla bilinen Yusuf Aktaş'ın Survivor'ın bu sezon YouTube kanalında yayınlanacak olan özel yayınlarında manken Itır Esen ile sunuculuk yapacağı öğrenildi. Yusuf Aktaş geçtiğimiz yıl da Acun Ilıcalı onayı ile Dominikte Survivor yarışmacıları ile kendi YouTube kanalı için video çekmişti.

TACINI KAYBETMİŞTİ

 22 Eylül 2017'de yapılan güzellik yarışmasında Itır Esen'in, 15 Temmuz 2017'de attığı mesajı gündeme gelmiş ve tacı geri alınmıştı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da Itır Esen'e halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı. Anadolu 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Itır Esen, “Tweet'i hakaret kastıyla paylaşmadım. Yanlış anlaşıldım” demişti.

BERAAT ETTİ

MISS Turkey 2017 yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen Itır Esen, tacının elinden alınmasına neden olan 15 Temmuz paylaşımlarıyla ilgili yargılandığı davadan beraat etti. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçundan 1 yıla kadar hapsi istenmişti.

SURVIVOR 2019 TÜRKİYE YUNANİSTAN 

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'da ilgili bilgileri ilk defa açıkladı. Şubat ayında başlayacak olan Survivor 2019'un konseptinin Türkiye Yunanistan olacağını duyuran Ilıcalı, yarışmanın iki ülkede de aynı anda yayınlanacağını söyledi. İşte Acun Ilıcalı'nın Survivor 2019 açıklamaları:

"Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak. Ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak"

"YENİ YARIŞMACILAR GELİYOR"

"Bu sene All Star olmayacak. Yepyeni yarışmacılarla başlayacağız. Yunan sunucuya takımı kurma görevini verdik. Bütün Yunanistan'ı tarıyor şu anda. Şubat 2019'da başlayacağız yayına"

"Exathlon şu anda düşünmüyoruz. Survivor'ın şu anda Türkiye'de yer ayrı. Yunanistan'dan da Survivor çekiyoruz. Exathlon şu anda 6 ülkede çekiliyor. Macaristan'da Exathlon'a başlıyoruz.
Meksika'da şu anda yayındayız"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Acun Ilıcalı, Survivor 2019'a katılacak bir ismi daha açıkladı
Survivor'da ikinci yarışmacı: Seda Ocak kimdir? Kaç yaşında nereli?

Güncel Haberleri