Kahramanmaraş’ta çığ düştü, 1 kişi aranıyor

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesi Kekilicek mevkisinde çığ altında kalan bir kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Engizek Mahallesi kırsalında ise ağılın üzerine çığ düşmesi sonucu onlarca hayvan telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Çağlayancerit ilçesinde gece saatlerinde etkili olan fırtına çığ tehlikesini de beraberinde getirdi. Kekilicek mevkisinde bir vatandaşın çığ altında kaldığı ihbarı üzerine AFAD, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, UMKE, jandarma ekipleri ve vatandaşlar arazide arama çalışması başlattı. Aramalar devam ediyor.

Öte yandan, Engizek Mahallesi’nde de Adem Kurt’a ait küçükbaş hayvanların bulunduğu ağılın üzerine çığ düşmesi sonucu ağılın çatısı çöktü. Facia sonrası onlarca hayvan telef oldu.

KAHRAMANMARAŞ/İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri