KPSS Alan Bilgisi oturumları soru ve cevap anahtarları yayınlandı mı?

2019 KPSS Alan Bilgisi oturumları soru ve cevap anahtarları yayınlandı mı? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS Alan Bilgisi oturumları soru ve cevap anahtarlarını yayınladı. KPSS sonuçlarının 29 Ağustos 2019'da açıklanması bekleniyor. AÖBT oturumu 28 Temmuz'da gerçekleşecek. KPSS hakkında merak edilen soruların yanıtları ve tüm detaylar...

KPSS Alan Bilgisi oturumları soru ve cevap anahtarları yayınlandı. 20-21 Temmuz 2019'da ÖSYM tarafından KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavı Alan Bilgisi oturumları gerçekleştirilmişti. AÖBT oturumu ise 28 Temmuz 2019'da gerçekleşecek.

Peki, KPSS soru ve cecvap anahtarına nasıl ulaşılır? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte soruların yanıtları...

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS sınav sonuçları ÖSYM tarafından 29 Ağustos 2019 tarihinde ÖSYM tarafından açıklanacak. Sonuçlar 2 yıl geçerliliğini koruyacak.

KPSS ALAN BİLGİSİ SORU VE CEVAP ANAHTARLARI

ÖSYM, KPSS soruları ve cevap anahtarının yayımlandığını resmi sayfası üzerinden duyurdu. Soru ve cevap anahtarlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

2019-KPSS Lisans (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10)

2019-KPSS Lisans (EĞİTİM BİLİMLERİ) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10)

"ÖSYM tarafından yapılan soru- cevap duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde uygulanan 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı Alan Bilgisi Testlerinin (Kamu Yönetim, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe, İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları (her test için % 10) ile Cevap Anahtarları aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 23 Temmuz 2019 tarihinde saat14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

ÖSYM takvimine göre, sınav sonuçları 29 Ağustos'ta açıklanacak. Sonuçlar, açıklanmasından itibaren iki yıl geçerli olacak. Bu sürede yeni bir sınavın yapılamaması durumunda, sınav sonuçları, bir sonraki sınavın sonucunun açıklanmasına kadar geçerli olmaya devam edecek."

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

KPSS 3.10 maddesi nedir? '3.10. Değerlendirme Maddesi Gereğince Puanınız Hesaplanmamıştır' ne demek?
KPSS zor muydu kolay mıydı? 2019 KPSS soru ve cevapları, yorumları
2019 KPSS kitapçığı indir: ÖSYM son dakika olarak duyurdu

Güncel Haberleri