Manisa'da uçak düştüğü iddia edildi | Manisa'da uçak düştü mü, Vali ne açıklama yaptı?

Manisa'da uçak düştü haberi gündeme düştü. Bir şahsın ihbarı ile harekete geçen Manisa Valiliği uçak kazası ile ilgili açıklama yaptı. Manisa'da uçak kazası mı oldu? Manisa'daki uçak kazasında ölen ya da yaralanan bilgisi geçildi mi? İşte 18 Şubat 2019 Manisa uçak kazası ihbarı ve detayları...

Manisa'da uçak mı düştü? Manisa'nın Selendi ilçesinde uçak düştüğü yönündeki ihbar üzerine, güvenlik güçleri bölgede arama çalışması başlattı. Manisa'da uçak düştü ihbarı ile ilgili olarak Vali Ahmet Deniz'den açıklama geldi. Gelen ihbarın ardından bölgede hareketlilik yaşandı. Haber sitelerine düşen son dakika haberinde Manisa'da uçak düştü ihbarı yapıldığı ve bu ihbar doğrultusunda güvenlik güçlerinin harekete geçtiği bildirildi. Manisa'da uçak kazası oldu mu? İşte haberin detayları ve Manisa Valisi Deniz'in açıklamaları.

MANİSA'DA UÇAK MI DÜŞTÜ? VALİ DENİZ'DEN AÇIKLAMA

Manisa'nın Selendi ilçesi Çortak Mahallesi'nin dağlık kesimine, bugün saat 12.30'da uçak düştüğü yönünde jandarmaya ihbar geldi. Güvenlik güçleri, köylülerden gelen ihbarla harekete geçti. Uçağın düştüğü belirtilen bölgede jandarma 3 ekip halinde arama çalışması başlattı. Ekiplerin bölgedeki çalışması sürüyor.

Manisa Valisi Ahmet Deniz, herhangi bir uçağın düştüğüne yönelik bir verinin olmadığını belirterek, "Bir vatandaşımız alçaktan geçen bir uçağı görünce 'düştü zannettim' demiş. Aramalar sürüyor, henüz bir iz yok. Bölgedeki havalimanlarını inceledik. Radarlar incelendi, uçağın düştüğüne yönelik bilgi edinilemedi. Ancak her ihtimale karşın bölgedeki araştırmalarımız sürüyor" dedi.

MANİSA UÇAK KAZASI İHBARI SON GELİŞMELER

Olayla ilgili detaylar geldikçe ve yeni gelişmeler yaşandıkça haberimizde anlık olarak bu gelişmeleri takip edebilirsiniz. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri