MEB özür grubu atama 2020 sonuçları öğren | Öğretmenlerin özür grubu atama sonuçları ne zaman açıkla

Özür grubu atamaları 2020 yılının ilk aylarından itibaren açıklanacak. Okulların sömestir tatiline girmesinin ardından daha önce başvuruda bulunan öğretmenler, özür grubu atama sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Tüm bilgiler ise karar.com’da yer alıyor…

2020 yılı için öğretmenler, özür grubu atama sonuçlarını öğrenmek için MEB’in resmî internet sitesi http://www.meb.gov.tr’yi ziyaret ediyor. Millî Eğitim Bakanlığı’ndan yapılacak son dakika açıklamalara kitlenen öğretmenler, 2020 özür grubu atama sonuçları ile ilgili bilgileri sayfamızdan öğrenebilir…

2020 MEB ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

2020 yılı için özür grubu atama sonuçları, kurumun resmî internet sayfası üzerinden görüntülenebilir. Sonuçlar henüz açıklanmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak.

Yer değiştirmeler, öğretmenlerin atanmak istedikleri il ve ilçede alanlar bakımından öğretmen norm kadrosu boş olan eğitim kurumları ile boşalması muhtemel eğitim kurumlarından öğretmenlerin tercihleri kapsamında yer değiştirmesi nedeniyle norm kadrosu boşalan eğitim kurumlarına öğretmenlerin talepleri dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılıyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Sonuçlar, http://personel.meb.gov.tr adresinden yayınlanırken, yer değiştirmesi gerçekleşen öğretmenlerin tebligat, ayrılma ve başlama işlemleri Yer Değiştirme Takviminde paylaşılan zamanlar içerisinde tamamlanacaktır.

Açıklamalarda bulunmayan hususlarda Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğinin ilgili hükümleri esas alınacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

MEB engelli öğretmen ataması 2020 başvuru ekranı | 750 engelli öğretmen ataması ne zaman?
Engelli öğretmen atamaları için başvurular başlıyor
BİLSEM 2020 öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? BİLSEM öğretmen atama sonuçları öğren

Güncel Haberleri