Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz kimdir? Yavuz Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Ölüm nedeni ne?

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz'daki evinde 2017 yılında ölü bulundu. Peki herkesin merak ettiği Yavuz Yılmaz kimdir? Yavuz Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Siz de haberimizden Yılmaz hakkında merak ettiklerinizi ve onun hayat hikayesini öğrenebilir konu hakkında ayrıntıları bulabilirsiniz. Yavuz Yılmaz neden öldü? İşte tüm ayrıntılarıyla Yılmaz'ın hayat hikayesi ve detayları...

Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz 2017 yılında hayatını kaybetti. 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın neden intihar ettiği açıklanamadı. Peki Yavuz Yılmaz kimdir? Yavuz Yılmaz kaç yaşında ve nereli, ölüm nedeni ne?

Yavuz Yılmaz Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla intihar etti. Siz de haberimizden merak ettiğiniz detayları bulabilir Yavuz Yılmaz kimdir kaç yaşında ve nereli gibi soruların yanıtını bulabilirsiniz.

ÖLÜM NEDENİ NE?

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Yavuz Yılmaz'ın Beykoz Konakları'ndaki evinde silahla intihar ettiği kesinleşti. Bu intihara neden olan etken şuana kadar açıklanmadı. 

SİLAHLA VURULDU ŞÜPHESİ

İstanbul Beykoz’da kendilerine ait evde kendi silahıyla intihar ettiği belirtilen eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu, İstanbul doğumluydu. Komşuların ifadesine göre evden tek el silah esi duyuldu. Bu nedenle intihar ihtimali üzerinde duruluyordu.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından, kesin ölüm nedenine ilişkin rapor hazırlandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayın sebebinin intihar olduğu açıklandı.

KORUMALARIN VERDİĞİ İLK İFADELER

Korumaların verdiği ilk ifadeye ulaşıldı. İddiya göre korumalar akşam saatlerinde Mehmet Yavuz Yılmaz'ı eve bıraktı. Sabah saatlerinde Yılmaz'ın çalan kapıya ve telefonlara yanıt vermemesi üzerine çilingir çağrılıyor. Korumalar başından vurulduğunu ve silahın başucunda olduğunu görüyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ VE VALİ OLAY YERİNE GİTTİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu. Kısa bir süre önce ABD'ye giden Mesut ve Berna Yılmaz'ın haberi aldıktan sonra Türkiye'ye dönmek için harekete geçtiği belirtildi. Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

 

 

BABASI İSTANBUL'A GELDİ

Mesut Yılmaz'ın haberi alır almaz uçakla yola çıktığı ve İstanbul'a hareket ettiği bildirildi. 

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştır.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz, İstanbul Beykoz'daki evinde ölü bulundu. Peki herkesin merak ettiği Yavuz Yılmaz kimdir? Yavuz Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Siz de haberimizden Yılmaz hakkında merak ettiklerinizi ve onun hayat hikayesini öğrenebilir konu hakkında ayrıntıları bulabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Son dakika! Yavuz Yılmaz’ın evinde babası Mesut Yılmaz’ın tabancasıyla intihar ettiğini belirledi
Başbakan Binali Yıldırım'dan taziye mesajı
Son dakika! Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi ABD'den döndü

Güncel Haberleri