Nusaybin'de HDP milletvekillerine tepki: İhanet ettiğiniz bayrağın altında yaşamayacaksınız

YPG'li teröristlerin işgali altındaki bölgelerden düzenlenen saldırılarda 11 kişinin şehit olduğu Nusaybin'de basın açıklaması yapan HDP milletvekillerine, elinde Türk bayrağı taşıyan bir kişi tepki gösterdi: Nusaybin'e bomba atan terör örgütünü mü destekleyeceksiniz? İhanet ettiğiniz bayrağın altında yaşamayacaksınız.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde HDP milletvekillerine, elinde Türk bayrağı taşıyan bir kişi tepki gösterdi.

Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki bölgelerden düzenlenen saldırılarda 11 kişinin şehit olduğu Nusaybin'de, Mardin Emek ve Demokrasi Platformunun düzenleyeceği basın açıklamasına katılmak için HDP Mardin Milletvekili Pero Dündar ile HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran ile KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik de KESK Şube binası önüne gitti.

"BOMBA ATAN ÖRGÜTÜ MÜ DESTEKLEYECEKSİNİZ?"

Açıklama öncesi elinde Türk bayrağı taşıyan bir kişi, HDP milletvekillerinin de yer aldığı gruba yönelik, "Nusaybin'e bomba atan terör örgütünü mü destekleyeceksiniz? Ben vatandaşım, Nusaybinliyim. İhanet ettiğiniz bayrağın altında yaşamayacaksınız." şeklinde tepkisini dile getirdi.

Bu sırada polis ekipleri, söz konusu kişiyi bölgeden uzaklaştırdı. 

Grup, basın açıklamasının ardından dağıldı.

MARDİN/AA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

3 ilde biri gri listeden 7 terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de terör operasyonu
120 saatlik anlaşmanın 3'üncü gününde YPG çekilmeye başladı

Güncel Haberleri