OGM Büro personeli alımı ne zaman? 1146 kişi mülakatsız KPSS puanı ile alınacak

OGM Büro personeli alımı ne zaman? 1146 kişi mülakatsız KPSS puanı ile alınacak. Başvuru şartlarına ve tarihlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. "Büro Personeli ne iş yapar?" gibi soruların yanıtları ve OGM'nin 1146 personel alımına ilişkin detaylar haberimizde...

OGM büro personeli alımları araştırılıyor. Mülakatsız ve sınavsız KPSS puanı ile yapılacak 1146 sözleşmeli personel alımlarından 708'i büro personeli alımı olacak.

Tarım ve Orman Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Orman Genel Müdürlüğüne (OGM)  alınacak personelden bin 146'sı mülakat ve uygulama sınavı yapılmadan, KPSS puan sıralaması esas alınarak, adayların mezuniyet durumlarına göre tercih ettiği pozisyon için en yüksek puan alan adaydan başlayarak yerleştirilecek.

Bu kategoride alımı yapılacak sözleşmeli personel listesinde 7 bilgisayar mühendisi, 10 orman endüstri mühendisi, 9 makine mühendisi, 12 inşaat mühendisi, 5 elektronik mühendisi, 7 yazılım mühendisi, 11 biyolog, 65 avukat, 11 laborant, 708 büro personeli, 1 tekniker, 100 ortaöğretim mezunu destek personeli ve 200 ön lisans mezunu destek personeli var.

BAŞVURULAR 23 EYLÜL'DE SONA ERECEK

12 Eylül 2019'da başlayan başvuru süresi 23 Eylül'de sona erecek.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Sözleşmeli personel olarak istihdam edilecek olan adaylar 12.09.2019-23.09.2019 tarihleri arasında http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile başvuru yapacak.

Orman Muhafaza Memuru ve Orman Mühendisi olarak istihdam edilecek olan adaylar ise 24.09.2019-07.10.2019 tarihleri arasında http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile başvuru yapacak.

Büro personeli olarak başvuru yapmak isteyen adaylar 23 Eylül 2019'a kadar başvuru yapmalı.

BÜRO PERSONELİ NEDİR?

Büro personeli; şirketlerin büro ya da ofislerinde, günlük işleyişten sorumlu olan ve işlerin koordineli bir şekilde yürütülmesini sağlayan personeldir. Şirketin statüsüne göre başvuru alma, bilgisayar girişleri sağlama, günlük yazışmaları ayarlama, arşivleme, raporlama gibi işleri yürütme ve ilgili kurum/kuruluşlarla bağlantı kurma gibi işlerden büro personeli sorumludur.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

KPSS 2020 başvuru tarihi belli oldu mu? ÖSYM KPSS tarihini belirledi mi?
Orman Genel Müdürlüğüne sözleşmeli 4 pilot alınacak! OGM 4 helikopter pilotu alım şartları
OGM 4.996 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı! Orman Genel Müdürlüğü başvuru şartları

Güncel Haberleri