Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı: 10 yaralı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyon, öğrenci servisine çarptı. Meydana gelen kazada 9'u öğrenci 10 kişi yaralandı.

Kaza sabah 07.00 sıralarında Doğubayazıt- Van Çaldıran kavşağında meydana geldi. Doğubayazıt'ın Günyolu ve Bereket köylerindeki 9 öğrenciyi ilçedeki liselere götürmek için yola çıkan Saim Tayfur, yönetimindeki servis minibüsünün kontrolünü yitirdi.

Yoğun kar yağışının nedeniyle kayarak karşı şeride geçen servis minibüsü, Servet Aktaş yönetimindeki kamyonla çarpıştı.

10 KİŞİ YARALANDI

Kazada, servis sürücüsü Saim Tayfur ile araçta bulunan 9 öğrenci yaralandı. Ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı.

Yaralıları hastanede ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı, sürücü ve 3 öğrencinin tedavilerinin sürdüğünü, diğer öğrencilerin ciddi bir yarası olmadığını söyledi.

AĞRI/DHA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri