Oktay'dan Suriye mesajı: Türkiye kararlılığını dünyaya göstermiştir

Suriye'de kalıcı barışın sağlanması için Türkiye'nin mücadele edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay "Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye sahada ve masada ortaya koyduğu çabayla teröre karşı mücadelesindeki kararlılığını dünyaya göstermiştir" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye sahada ve masada ortaya koyduğu çabayla teröre karşı mücadelesindeki kararlılığını dünyaya göstermiştir" ifadesini kullandı. 

Oktay, Twitter hesabından açıklamada bulundu. 

Oktay, "Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye sahada ve masada ortaya koyduğu çabayla teröre karşı mücadelesindeki kararlılığını dünyaya göstermiştir. Sınır güvenliğimiz ve Suriye'de kalıcı barışın sağlanması için mücadelemize devam edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.  

ANKARA/AA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

MSB'den 'gönüllü askerlik' açıklaması: 130'u kadın 2 bin 330 vatandaşımız başvurdu
Çavuşoğlu'ndan 'mutabakatlar' yorumu: Siyasi başarı olarak tarihe geçti

Güncel Haberleri