Orçun Benli annesini kaybetti...

Antalya’nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden hemşirenin sinema projeleriyle de tanınan film yönetmeni Orçun Benli’nin annesi Ferahnaz Benli olduğu ortaya çıktı.

Kaza, sabah saat 09.00 sıralarında Mahmutlar Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahil kenarındaki sokak hayvanlarına mama verdikten sonra yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Özel Alanya Bahçeşehir Koleji’nde görevli hemşire Ferahnaz Benli’ye (61) Ali K’nin kullandığı 07 NBV 24 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrularak sürüklenen Benli ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Benli’yi ambulansla Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Buradaki yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan hemşire Benli tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gözaltına alınan araç şoförü Ali K, karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kazayla ilgili Soruşturma sürüyor.


Orçun Benli'nin annesi Ferahnaz Benli

Öte yandan hayatını kaybeden Ferahnaz Benli'nin 5 Dakikada Değişir Bütün İşler, Gulyabani, Bu Son Olsun, Manipulasyon, Hep Yek 2 gibi birçok filimin yönetmeni ve sinema projeleriyle tanınan Orçun Benli'nin annesi olduğu öğrenildi.

ORÇUN BENLİ KİMDİR?

Hüseyin Orçun Benli, 27 Şubat 1980 İstanbul doğumludur.

Hüseyin Orçun Benli, 27 Şubat 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.  2012 yılında başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hazal Kaya, Orhan Eşkin, Mustafa Üstündağ, Bülent Çolak, Deniz Uğur ve Engin Alkan’ın yer aldığı “Bu Son Olsun” sinema filminin yönetmenliğini üstlendi. Ayrıca Manipulasyon, Gulyabani, 5 Dakkada Değişir Bütün İşler filmlerinde yönetmenliğini yapmıştır. Bir çok projenin ise yönetmen ve yapım ekibinde görev aldı.  Orçun Benli, oyuncu Deniz Uğur ile yaşadığı beraberlikle gündeme geliyordu.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan operasyonda aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 35 kişi ile beraber Orçun Benli de gözaltına alınmış ancak aynı gün serbest bırakılmıştır.

Mahkeme, 16 Mayıs 2018 tarihinde Hüseyin Orçun Benli'ye "uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri