Sakarya'da sular ne zaman gelecek? Sular ne zaman gelir? Açıklama yapıldı ve saat verildi!

Sakarya'da dün akşam saatlerinde başlayan su kesintisinin ne zaman sona ereceği, suların ne zaman geleceği merak ediliyor. 18 Ekim saat 20.00'da başlayan su kesintisinin ardından binlerce kişi "Sakarya'da sular ne zaman gelecek?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. SASKİ'den konu ile ilgili yapılan açıklamada Sakarya'da su kesintisinin bugün (19 Ekim) saat 16.00'da sona ereceği açıklandı. İşte detaylar...

Sakarya'da yaşanan su kesintisi ile ilgili SASKİ'den açıklama geldi. Açıklamaya göre, dün (18 Ekim 2019) saat 20.00'de başlayan su kesintisi bugün (19 Ekim 2019) saat 16.00'da sona erecek.

SAKARYA'DA SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), Sakarya'da Akçay Barajı isale hattının Hızırilyas Su Yönetim Merkezi'ne bağlantısının yapılmasından dolayı 20 saat su kesintisi yaşanacağını bildirmişti. Kesinti dün akşam saatlerinde başladı ve bugün (19 Ekim) saat 16.00'da sular gelecek.

SAKARYA'DA SU KESİNTİSİNDEN ETKİLENEN YERLER

Adapazarı, Erenler, Arifiye, Ferizli, Serdivan, Söğütlü ve Kaynarca ilçeleri su kesintisinden etkilendi.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN SASKİ RESMİ SİTESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İzmir'de sular ne zaman gelecek? İzsu 24 saat su kesintisi İzmir'in hangi ilçelerinde olacak?

Güncel Haberleri