Şubat ayı LGS örnek soruları tıkla indir | MEB Liseye Geçiş Sınavı 2019 örnek soruları...

LGS örnek soruları indirmek için haberimizdeki linklere tıklayarak indirebilirsiniz. MEB Liseye Geçiş Sınavı 2019 örnek sorular kitapçığı soru örnekleri haberimizde.

Haberimizdeki linke tıklayarak LGS örnek soruları tıkla indirebilirsiniz. MEB Liseye Geçiş Sınavı 2019 örnek soruların 5. kitapçığı da bu sabah saatlerinde yayımlandı. İşte 1 Haziran'da yapılacak olan LGS 2019 sınavının şubat ayı örnek soruları ve detaylar...

2019 Şubat ayı örnek LGS soruları ve cevapları MEB tarafından 21 Şubat perşembe günü açıklandı. Şubat ayı LGS deneme sınavı sorularını ve cevaplarını PDF formatında yayınlandı. 

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 1 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava yönelik beşinci örnek soru kitapçığı yayımlandı.

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2018 Ekim, Kasım ve Aralık ile 2019 Ocak ayında, dört kez örnek soru kitapçığı yayımlamıştı.

Beşinci kez yayımlanan örnek soru kitapçığında, sayısal testte 20 ve sözel testte 25 soru olmak üzere toplam 45 soruya yer verildi.

Örnek soru kitapçığına, MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://odsgm.meb.gov.tr/ adresli internet sitesinden erişilebiliyor.

LGS Şubat ayı sayısal bölümü soruları için tıklayınız

LGS Şubat ayı sözel bölümü soruları için tıklayınız

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan soru kitapçıkları...

LGS Ocak ayı sayısal bölümü soruları için tıklayınız

LGS Ocak ayı sözel bölümü soruları için tıklayınız

LGS Aralık ayı sayısal bölümü soruları için tıklayınız

LGS Aralık ayı sözel bölümü soruları için tıklayınız

LGS Kasım ayı sayısal bölümü soruları için tıklayınız

LGS Kasım ayı sözel bölümü soruları için tıklayınız

LGS Ekim ayı sayısal bölümü soruları için tıklayınız

LGS Ekim ayı sözel bölümü soruları için tıklayınız

2019 LGS SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK? 

2019 LGS sınavı, "Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav" 1 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.

LGS sayısal sınavında 40 soru için öğrenciler 80 dakikada cevaplamaya çalışacak. LGS sözel sınavında ise 50 soruya öğrenciler 75 dakikada cevap arayacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Güncel Haberleri