TBMM'de AK Parti'li ile CHP'li vekiller arasında kavga

TBMM bütçe görüşmeleri sırasında milletvekilleri arasında arbede yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte oturuma ara verildi.

TBMM Genel Kurulu'nda Hazine ve Maliye, Adalet ve Milli Savunma Bakanlıkları bütçeleri görüşülüyor. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Adalet Bakanlığı ve politikaları hakkında konuşma yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan CHP söylemini eleştirdiği sırada, AK Parti Kars milletvekili Yunus Kılıç'ın, CHP sıralarına dönerek "Eşek gibi anırıyorsunuz" sözlerini sarf ettiği iddia edildi.

OTURUMA ARA VERİLDİ

Bunun üzerine CHP milletvekilleri yerlerinden kalktı. AK Parti milletvekillerinin de yerlerinden kalkmalarıyla, taraflar arasında kavga çıktı. Olayların büyümesi nedeniyle TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç oturuma ara verdi.

İHA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

TBBM'deki kavga karışan vekillere idari inceleme
İttifak düzenlemesi Meclis'ten geçti, kuliste kavga çıktı

Güncel Haberleri