TEl Abyad'daki askerlerden şampiyon sporculara selam yanıtı

Tel Abyad'da görev yapan Türk askerleri, Barış Pınarı Operasyonu'na destek veren sporculara mesaj iletti. Askerler sporculara, "Selamınızı aldık. Gözünüz arkada kalmasın" diye karşılık verdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), komandoların milli sporcular için hazırladığı videoyu, Twitter hesabından paylaştı.

"Kahraman Komandolarımızın, kendilerine selam gönderen A Millî Futbol Takımımıza ve şampiyon sporcularımıza mesajı var" ifadeleriyle paylaşılan videoda, Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda halka aletinde şampiyon olan İbrahim Çolak, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası 69 kilo finalinde şampiyon olan Busenaz Sürmeneli ile A Milli Futbol Takımı oyuncularının asker selamı verirken çekilen fotoğrafları yer aldı.

'SELAMLARINI ALDIK'

Komandolar, "Şampiyon olan milli sporcularımız ve milli takımımızın selamlarını aldık. Gözünüz arkada kalmasın. Bizler vatanımız ve milletimiz için görevimizin başındayız. Tel Abyad'dan sizlere ve tüm milletimize selem olsun" ifadeleriyle milli sporculara selam gönderdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Adil Rami’den Fransız basınına sert tepki
Barış Pınarı'na destek veren Veli Kavlak'a Avusturya'da büyük tepki
Hulusi Akar'dan Meclis'te asker selamı

Güncel Haberleri