Tosuncuk Mehmet Aydın öldü mü? Son dakika: Mehmet Aydın intihar etti iddiası

Türkiye’de kurduğu sistemle on binlerce vatandaşı dolandırarak milyon liralarla birlikte yurt dışına kaçan ve lüks bir hayat yaşayan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın intihar ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Mehmet Aydın öldü mü veya yaşıyor mu? Tüm bilgiler karar.com’da…

‘Çiftlik Bank’ sistemini kurarak milyon liraların sahibi olan ve hakkında kırmızı bülten bulunan Tosuncuk Mehmet Aydın’ın Kiev’de bir otelin 27’nci katından atlayarak intihar ettiği öne sürüldü. Bu iddianın ardından, ‘Mehmet Aydın öldü mü? Nerede? İntihar mı etti?’ sorularına yanıt aranıyor. Gelişmeler ise haberimizde…

TOSUNCUK LAKAPLI MEHMET AYDIN ÖLDÜ MÜ?

Bir Instagram sayfasından paylaşılan ve daha sonra kaldırılan iddiaya göre; Çiftlik Bank'ın CEO'su Mehmet Aydın'ın, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bulunduğu otele baskın düzenlendi. Kırmıuzı bültenle aranan Aydın'ın baskın esnasında kendisini otelin 27'nci katından aşağı bıraktığı öne sürüldü. 

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın intihar ettiği anlar, kısa sürede sosyal medyada yayınlandı. 

Haberin kaynağı: instagram.com/darkwebhaber ise haberi paylaşmasının ardından geri kaldırdı. Henüz haberin doğruluğu netleşmedi. 

MEHMET AYDIN İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

MEHMET AYDIN KİMDİR?

Mehmet Aydın, aslen Giresunludur. 31 Mayıs 1991'de doğduktan sonra ilk ve ortaokulu Bursa’da bitirdi. Çiftlik Bank'ı ilk olarak oyun olarak geliştiren Mehmet Aydın, biriken paralarla 4-5 ay sonra Bursa İnegöl’de 250 büyükbaş hayvan kapasiteli çiftliğini açtı.

Eren Çakar ismini kullanan Aydın, Egoman adında rap klipleri yayınladı. SGK kayıtlarında Mehmet Aydın'ın adının bulunduğu eğlence mekânının sahibi Yusuf Sabahyıldızı, Çiftlik Bank'ın kurucusu Aydın'ın, 2013 yılnda sahibi olduğu iş yerinin mutfak bölümünde bulaşıkçı olarak çalıştığını anlatmıştı. Aydın, Sıla Aydın ile hayatını birleştirmişti.

Sıla Aydın ile Mehmet Aydın’ın daha sonra boşandığı iddia edilmişti ancak Avukat Yörük, Aydın ile evlenen Sıla Aydın’ın bu kişiden anlaşmalı boşanma niyetinin olduğunu, ancak kendisine ulaşamadıklarını ifade etmişti.

ÇİFTLİK BANK NEDİR?

Çiftlik Bank, Mehmet Aydın’ın kurduğu bir bilgisayar yazılım programıdır. Sözde içerisinde hayvanlar satın alınıyor ve alınan hayvanların etinden, sütünden, yumurtasından kâr amaçla yayınlanıyor. Çiftlik Bank’a dâhil olan kullanıcılara, 1’e 2 kazanma vaadi verilmişti. Bu yöntemle 511 milyon TL ile Türkiye'den kaçtığı ortaya çıkmıştı.

TOSUNCUK NEREDE?

Çiftlik Bank sistemi sayesinde toplamda 1,1 milyar TL'lik vurgun yapan Tosuncuk, son olarak Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ortaya çıkmıştı. Takvim gazetesinin yer alan habere göre, alacaklılar kapısına dayanmıştı. Kız arkadaşını ziyaret ettiği belirtilen Tosuncuk, yüklü bir rüşvet vererek kurtuldu. Mağdurlar da afiş bastırıp Mehmet Aydın'ı arıyor. Uruguay'da olduğu zannedilen Aydın'ın Ukrayna'da yaşadığı iddia edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Çiftlik Bank davasında hakim ile avukat arasında ilginç diyalog
'Tosuncuk'un eşi Sıla Aydın ifade verdi: Şirket hakkında bir şey bilmiyorum
Çiftlik Bank'ın Tosun’unun yeni görüntüleri ortaya çıktı

Güncel Haberleri