Trump'tan bir tweet daha: Ateşkes çok iyi gidiyor

ABD ile Türkiye arasında sağlanan anlaşma kapsamında 120 saat ara verilen Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin tweet atan Trump, Savunma Bakanı Esper'in "Ateşkes çok güzel tutuyor" sözlerini alıntıladı ve şöyle dedi: Ateşkes çok güzel tutuyor. Çabucak biten bazı ufak tefek çatışmalar oldu. Kürtler yeni bölgelere yerleştiriliyor.

ABD ile Türkiye arasında sağlanan anlaşma kapsamında 120 saat ara verilen Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin tweet atan Trump, Savunma Bakanı Mark Esper'in "Ateşkes çok güzel tutuyor" sözlerini aktararak yeni açıklamalarda bulundu.

Trump yaptığı paylaşımda "Ateşkes çok güzel tutuyor. Çabucak biten bazı ufak tefek çatışmalar oldu. Kürtler yeni bölgelere yerleştiriliyor" ifadelerini kullandı.

Muharebe ya da ateşkes bölgelerinde ABD askeri bulunmadığını duyuran Trump "Petrolü güvenliğe aldık. Askerleri eve getiriyoruz!" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

G-7 Zirvesi, Trump'ın otelinde yapılmayacak
Trump'tan Obama'nın danışmanı Rice'a: Susan, sen bir felakettin

Güncel Haberleri