Uzman erbaş alımı tarih belli oldu mu? MSB 2020 uzman erbaş alımı tarihi ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığı'nın 2020 yılında yapması beklenen uzman erbaş alımları için ilanın ne zaman yayınlanacağı ve alımların ne zaman başlayacağı araştırılıyor. 2020 yılında gerçekleştirilmesi beklenen jandarma 7 bin uzman erbaş alımı ve 4. grup uzman erbaş alım tarihi ile ilgili detaylar haberimizde...

MSB Uzman erbaş alımı tarih belli oldu mu? 2020 uzman erbaş alımı tarihi ne zaman? sorularının yanıtı merak ediliyor. Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine yapılacak olan memur alımları bekleniyor.

2020 yılını heyecanla bekleyen adaylar, Milli Savunma Bakanlığının Personel Temin Dairesi Başkanlığı sayfası üzerinden yapılacak açıklamayı bekliyor.

2020 UZMAN ERBAŞ ALIMI NE ZAMAN?

2020 uzman erbaş alımı ile ilgili henüz MSB tarafından herhangi bir açıklama gelmedi. Uzman erbaş alımı ilanının 2020 yılının ilk günlerinde yayınlanacağı düşünülüyor.

Peki uzman erbaş alımı ne zaman yapılacak? Şartlar ne olacak? İşte detaylar…

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞINA UZMAN ERBAŞ ALIMI SONUÇLARI

Bilindiği üzere Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde yapılacak olan uzman erbaş alımları için geçtiğimiz günlerde sonuç açıklaması yapıldı.

Personel Temin dairesi üzerinden sonuç sorgulaması gerçekleştiren adaylar asil ve yedek listelerin hangisinde olduğu buradan öğrendi. Henüz sonuç sorgulaması yapmamış ya da asil ve yedek aday kayıt işlemlerinin nasıl yapıldığı öğrenmek isteyen adaylar, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Deniz Kuvvetleri Komutanlığının 2019 uzman erbaş temini kapsamındaki ilgili sayfasına ulaşabilir.

DENİZ KUVVETLERİ UZMAN ERBAŞ ALIMI SONUÇLARI VE KAYIT İŞLEMLERİ

2019 ASTSUBAY ALIMI SINAV SONUÇLARI

2019 yılında dış kaynaktan yapılacak muvazzaf astsubayların girdiği yazılı sınav sonuçları MSB tarafından açıklandı. Sınav sonuçları Personel Temin Dairesi Başkanlığının sayfasından öğrenilebilir.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

2020 MSB uzman çavuş alımı ne zaman? Uzman erbaş alım tarihi belli olacak
MSB: Akdeniz Kalkanı Harekatı kesintisiz devam ediyor
MSB'den 'Nobel' tepkisi: İnsani ve ahlaki değerlerin ayaklar altına alınmasıdır

Güncel Haberleri