2019 Magnum araba çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları için geri sayım başladı

Her yıl yapılan Magnum çekilişinde artık geri sayım başladı. Magnum ürünlerinden herhangi birini alarak çekilişe SMS ya da internet aracılığıyla katılanlar, 1,2 milyon TL değerindeki Maserati’nin sahibi olmayı hayal ediyor. Tüm bilgiler ise karar.com’da yer alıyor…

Son başvuru tarihinin 30 eylül olarak açıklandığı 2019 Magnum Maserati çekiliş sonuçları için artık kısa bir süre kaldı. Noter huzurunda yapılacak Magnum Maserati çekiliş sonuçları, Hürriyet gazetesinin Cumartesi ekinde duyurulacak.

ÇEKİLİŞ TARİHLERİ

Çekiliş, 14 Ekim 2019’da saat 11.00’de U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) Sütlüce Mahallesi, Bayrak Sokak, No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek

MASREATİ’NİN DEĞERİ NE KADAR?

Kampanyanın ardından yapılacak çekilişte 2 kişi piyasa değeri 1 milyon 244 bin 933,00 TL’lik Maserati Ghibli Diesel 275hp 2018 Model Otomobilin sahibi olacak. Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebiliyor.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI NEDİR?

Bu kampanya Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. (Unilever) tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 14.12.2018 tarihli ve 24951361-255.01.02-E.12635 sayılı izni ile 01.04.2019(saat:00.01)-30.09.2019(saat:23.59) tarihleri ara-sında düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki satış noktalarından promosyonlu Magnum (Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Double Bal Badem, Dark, Cherry Cherry, Yakut ürünlerinin şifreleri için 2 çekiliş hakkı; Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Double Bal Badem-Karadut&Böğürtlen, Mini Kış Serisi Tahin&Classic, Mini Dark, Mini Cherry Cherry&Badem, Mini Beyaz, Mini Yakut& Beyaz, Mini Salep ürünlerinin şifreleri için 1 çekiliş hakkı) ürünlerin-den satın aldıklarında, ürün içindeki çubukların üzerinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler veya www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesindeki, Magnum iPhone ya da Mag-num Android uygulamasındaki ilgili alana gsm no, ad, soyad, adres ve katılım şifresi bilgilerini girenler kam-panyaya katılmaya hak kazanacaklardır. Gönderilen kısa mesaj, internet, iPhone ve Android uygulaması katı-lımlarından aynı şifreye ait mükerrer katılımlar elenerek, ilk gönderilen şifreli katılım kabul edilecektir.

Kısa mesaj, internet, iPhone ve Android uygulaması katılımlarında şifre, ad, soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir.

Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Kısa mesaj ile Turkcell, Türk Telekom Mobil, Vodafone operatörlerinin tüm aboneleri katılım yapabilir. Kısa mesaj ile başarılı ya da hatalı tüm katılımlar KDV ve ÖİV dahil; Turkcell için 1,00 TL, Türk Telekom Mobil ve Vodafone için 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir.

Operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkı saklıdır. Web sitesi, Magnum iPhone ve Magnum Android uygulamaları üze-rinden yapılan katılımlar ücretsizdir, internete bağlantı ücreti katılımcıya aittir.

ÇEKİLİŞ İÇİN TIKLAYIN

MASERATİ'Yİ KAZANAN NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kazanan talihliler 19.10.2019 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmelerden Unilever ve U2 Tanıtım sorumlu değildir.

Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. Asil talihliler, başvuru için en geç 03.11.2019; yedek talihliler ise, en geç 18.11.2019 tarihine kadar kimlik foto-kopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr’ye veya U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri