6 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu | Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 6 Aralık birincisi ve elenen ismi merak konusu. Fatih Ürek'in sunduğu Gelinim Mutfakta'da gelinler yarışıyor kaynanalar puan vermeye devam ediyor. Peki 6 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu kim elendi? Kanal D'nin ilgiyle takip edilen Gelinim Mutfakta yarılmasında kim birinci oldu, kim elendi? Puan durumu nasıl? Hafta finalinde kim elenecek, kim bilezikleri kazanacak?

6 Aralık Gelinim Mutfakta birincisi ve elenen ismiyle birlikte puan durumları hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. Hafta finalinde puanlar birbirine çok yakın... Elenen yarışmacı herkesi çok üzüyor! Elif mi, Duygu mu eleniyor? Hafta finalinde kim elenecek, kim bilezikleri kazanacak?

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU NASIL? 6 ARALIK

Gelinim Mutfakta puan durumu henüz açıklanmadı.

GELİNİM MUTFAKTA BU HAFTA NELER OLUYOR?

Gelinim Mutfakta 410. Bölüm Fragmanı yayında! Hafta finalinde elenen yarışmacı Elif mi oluyor?

GEÇEN HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'da bu hafta haftanın en düşük puanını alan gelini kayınvalidesi ile birlikte yarışmaya veda etti. Melike 58 puanla ikinci oldu. Ancak Melike gelin hamileliğinden dolayı yarışmadan çekilmek istediğini açıkladı. Bu nedenle veda eden isim Melike ve kayınvalidesi Şaheste Hanım oldu.

En çok puanı toplayan gelin beş adet altın bilezik aldı. Altın bileziklerin sahibi ise toplamda 66 puan toplayan Elif oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri