Ad Astra (Yıldızlara Doğru) vizyona girdi! Ad Astra filminin konusu nedir? Başrolde Brad Pitt var

Ad Astra (Yıldızlara Doğru) 20 Eylül 2019'da vizyona girdi. Ad Astra filminin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Başrolde Brad Pitt'in olduğu bilim kurgu-drama türü film babasını arayan bir astronot olan Roy McBride'ın (Brad Pitt) yaşadıklarını anlatıyor. İşte Yıldızlara Doğru filminin oyuncuları ve tüm ayrıntılar...

Ad Astra (Yıldızlara Doğru) sinema filmi 20 Eylül 2019'da vizyona girdi. Brad Pitt'in başrolde olduğu film Venedik Film Festivali‘nde Altın Aslan Ödülü için yarışmıştı.  

The Immigrant, Two Lovers, The Lost City of Z gibi filmlerle tanınan James Gray‘in bilimkurgu türündeki yeni filmi Ad Astra (Yıldızlara Doğru) filminde Ruth Negga, Donald Sutherland ve Tommy Lee Jones  gibi isimler var.

BİLİM KURGU VE DRAMA

Bilim Kurgu olmasından çok drama türü olması ile ön plana çıkan Ad Astra'da bir baba ile oğulun ilişkisi anlatılıyor. Kayıp babasının öldüğünü düşünen astronot Roy McBride (Brad Pitt), babasının yaşadığını öğreniyor ve Güneş Sistemi'nde yolculuğa çıkıyor. 20 yıl önce uzayda hayat aramak için çıktığı görevde kaybolan babasının Neptün'deki solar sistemi tehdit eden deneylerini durdurmaya çalışan astronotun heyecan verici maceraları, Ay'daki korsan saldırıları, Mars'ta uzay maymunları bilim kurgu filmi sevenlerin dikkatini çekiyor.

 

Brad Pitt’in başrolünde oynadığı Ad Astra (Yıldızlara Doğru) prodüksiyon tasarım sinematografi açısından başarılı bulundu ancak yeterli heyecan yansıtılamadı.

AD ASTRA (YILDIZLARA DOĞRU) TRAILER

 

AD ASTRA (YILDIZLARA DOĞRU) HAKKINDA DİĞER DETAYLAR

Vizyon Tarihi:20 Eylül 2019
TR Dağıtım:TME Films
Stüdyo:20th Century Fox
Filmin Türü:Macera, Gerilim, Bilim-Kurgu, Gizem
Yapım Yılı:2019
Süre:124 dakika
  

YÖNETMEN

James Gray

 YILDIZLARA DOĞRU OYUNCULARI

Brad Pitt

Tommy Lee Jones

Ruth Negga

Liv Tyler

Donald Sutherland

Anne McDaniels

John Ortiz

SENARYO

James Gray

Ethan Gross

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ

Hoyte Van Hoytema

MÜZİK

Max Richter

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri